Tips til at holde live i minderne

0
69
tips til at holde minder i live

Der er ingen tvivl om at vi lever i en digital tidsalder, hvor stort set alle vores ting er at finde digitalt. Al tid foregår mere eller mindre igennem en computer eller vores telefoner. Vores samtaler med vennerne, post, og billeder er nogle af de få ting for for alvor er flyttet digitalt. Førhen når man skulle tage billeder, gik vi rundt med et kamera med en film i, der først skulle fremkaldes, før vi overhovedet kunne se hvad der var taget billeder af. I dag kan vi se billedet med et samme, men vi kan have en tendens til at glemme at kigge på dem. Når de kun findes digitalt, kan det være svært at holde styr på sine billeder og skabe sig et overblik over hvad vi egentligt har billeder af. I denne artikel giver vi et par tips til hvordan du kan holde styr på dine digitale billeder.

Fotosalbums fra digitale tjenester

Der findes efterhånden rigtig mange tjenester på nettet hvor man har mulighed for at uploade sine digitale billeder, og på den måde oprette forskellige fotoalbums, som kan hjælpe dig med at holde styr på billederne. Når du har fået sorteret i dine billeder og har inddelt dem i mapper, er det en rigtig god idé at lave en fysisk sikkerhedskopi af alle dine albums, på en usb pen eller lignende. Hvis din telefon går i stykker, kan du risikere at midste alle minderne.

Få dem printet ud, så de kan nydes

Når strukturen er skabt, er det vigtigt at de ikke bare bliver liggende online, men bliver printet ud. Det kan virke lidt gammeldags at få printet billederne, men der findes mange forskellige fotobøger og forskellige materialer hvor billederne kan printes på. Der kan også være fint at få printet nogle billeder til opslagstavlen eller køleskabet. Du kan nemt få printet dine billeder ud derhjemme, det kræver blot en fotoprinter med gode blækpatroner.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here