Tid er vigtigere end penge

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Den perfekte adventsgave til hende

Vil du gerne forkæle din kæreste op til jul? Det kan ind imellem være svært, hvad man skal finde på at købe. Det skal...

Hvordan du laver den ultimative romantiske overraskelse

I starten af et forhold, er alt lyserødt og alt hvad ens nye partner gør og siger er dejligt og fejlfrit. Men tiden går,...

Tid er vigtigere end penge

Vi lever i en tid, hvor vi generelt og set over en bred kam er ret godt stillet. Vi er som befolkning bedre uddannet,...

Hold dig i god form med træning i hjemmet

Mange danskere i dag har et arbejde, hvor de sidder ned langt det meste af dagen. Dette er utroligt dårligt for deres fysiske form,...

Fakta om barnevognslure i kulden

Året er i den grad ved at gå på hæld, og vejret bliver koldere og koldere. Har du små børn, der sover middagslur eller...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi lever i en tid, hvor vi generelt og set over en bred kam er ret godt stillet. Vi er som befolkning bedre uddannet, vi har flere penge og vi ved mere end vores tidligere generationer. Alligevel er der mange der går rundt med store psykiske problemer, stress er en del af hverdagen for mange. Selvom vi ved hvor farligt det er at være overvægtigt, bliver der flere og flere. Selvom vi har gode vilkår på arbejdsmarkedet med ferie, feriefridage og fleksible arbejdstider, har vi mindre tid.

I hvert fald er noget af det mange beklager sig over, at de ikke synes de har tid nok i hverdagen. Tiden går kort sagt med at arbejde i mere end halvdelen af vores vågne timer. De fleste er enige om, at familie er det vigtigste man har. Det betyder dog ikke, at det også er det flest bruger deres tid på. Samfundet er indrettet på en måde, hvor man bruger alle sine bedste år på at arbejde mest. Fritid er noget man har, når man går i skole, og når man bliver pensioneret.

Brug tiden til det du kan li

Man kan sige meget om, hvordan der burde blive lavet om på dette. Sagen er dog den, at det næppe kommer til at ske, og at det derfor ikke giver så meget mening. I stedet handler det lidt om, hvordan man så kan få sig lidt mere tid, til at bruge på det, man rent faktisk elsker – sin familie (og venner).

Penge gør ikke en lykkelig, er der mange der siger, men penge kan alligevel godt hjælpe. Det er dog ikke pengene i sig selv der giver lykke, men de muligheder de giver. Eksempelvis at købe sig til tid. Tid til at man ikke behøver arbejde så meget, tid til at få andre til at gøre det sure arbejde.

Inden for de senere år har man eksempelvis set en stor stigning i antallet af private, der får gjort rent professionelt. Rengøringsselskaber såvel som Happy Helpere og lignenden har travlt. Man behøver ikke være rig for at få gjort rent, og der er flere og flere der vælger at tage denne udgift for at frigøre noget kvalitetstid, der kan bruges på samvær.

For selvom vi gerne vil have mere tid med dem vi har kær, så er tiden ikke ubegrænset. Det er penge i princippet, og derfor er tiden også meget mere værd end penge.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram