Skægtrenden fortsætter: sådan får du et flot skæg

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Den perfekte adventsgave til hende

Vil du gerne forkæle din kæreste op til jul? Det kan ind imellem være svært, hvad man skal finde på at købe. Det skal...

Hvordan du laver den ultimative romantiske overraskelse

I starten af et forhold, er alt lyserødt og alt hvad ens nye partner gør og siger er dejligt og fejlfrit. Men tiden går,...

Tid er vigtigere end penge

Vi lever i en tid, hvor vi generelt og set over en bred kam er ret godt stillet. Vi er som befolkning bedre uddannet,...

Hold dig i god form med træning i hjemmet

Mange danskere i dag har et arbejde, hvor de sidder ned langt det meste af dagen. Dette er utroligt dårligt for deres fysiske form,...

Fakta om barnevognslure i kulden

Året er i den grad ved at gå på hæld, og vejret bliver koldere og koldere. Har du små børn, der sover middagslur eller...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det har de seneste par år været meget moderne at have skæg, og trenden fortsætter. Her kan du læse mere om, hvordan du få et skæg, der gør de fleste kvinder bløde i knæene.

Kvinder elsker skæg

De er ikke nogen hemmelighed, at de fleste kvinder er vilde med skæg. De synes, at det er både sexet og maskulint. Undersøgelser viser, at urinstinktet i kvinden foretrækker mænd med skæg, da det signalerer, at de er maskuline, beskyttende og i stand til at levere biologisk. Om en kvinde ville vælge en mand til eller fra på grund af skæg, er dog langt fra sikkert, men det skader sjældent at have et flot et af slagsen.

Et flot skæg skal passes

Et flot skæg kommer ikke af sig selv, det skal passes og plejes. Hvis du ikke passer og plejer dit skæg, kan det hurtigt fremstå pjusket og usoigneret og dermed få den stik modsatte effekt end den, du ønsker.

Først og fremmest bør du trimme dit skæg jævnligt, også selvom det er langt. Når du trimmer skægget ofte, sikrer du, at hårene er lige lange, og at enderne ikke bliver spaltede. Det er en god ide at bruge en skægtrimmer, da du med den kan opnå jævnt cut og et rent finish. Hvis du ikke allerede har en skægtrimmer, kan du få fat i en her. Derudover bør du vaske dit skæg med shampoo, hver gang du vasker dit hår, og efterfølgende bruge en god skægolie. Olien kan desuden hjælpe dig med at rette små strittere ind, så skægget for et glat look.

Vælg frisure efter ansigtsform

Det er ikke helt lige meget hvilken skægfrisure, du vælger. Hvis du vil fremhæve dine bedste træk, kan du med fordel vælge skægfrisure på baggrund af din ansigtsform. En forkert skægfrisure kan få dit ansigt til at se for rundt, langt eller bredt ud.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram