Hvorfor spare op til pension?

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Den perfekte adventsgave til hende

Vil du gerne forkæle din kæreste op til jul? Det kan ind imellem være svært, hvad man skal finde på at købe. Det skal...

Hvordan du laver den ultimative romantiske overraskelse

I starten af et forhold, er alt lyserødt og alt hvad ens nye partner gør og siger er dejligt og fejlfrit. Men tiden går,...

Tid er vigtigere end penge

Vi lever i en tid, hvor vi generelt og set over en bred kam er ret godt stillet. Vi er som befolkning bedre uddannet,...

Hold dig i god form med træning i hjemmet

Mange danskere i dag har et arbejde, hvor de sidder ned langt det meste af dagen. Dette er utroligt dårligt for deres fysiske form,...

Fakta om barnevognslure i kulden

Året er i den grad ved at gå på hæld, og vejret bliver koldere og koldere. Har du små børn, der sover middagslur eller...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alt for mange sparer slet ikke op til deres pension. Af dem, der så sparer op til en pension, sparer mange ikke nok til at give dem den levestandard, de håber på, når de går på pension.

Hvis du er i denne kategori, har du tre valg.

Du kan:

  • Gå på pension senere
  • Nedjustere dine forventninger til, hvad du får råd til på pension.
  • Spare mere op

 

Fordelene ved at spare op til pension

Når du først har besluttet at begynde at spare op til din pensions, skal du vælge, hvordan du skal gøre det. Vil du ikke selv står for det, kan du vælge at få professionelle folk til at hjælpe her. Pensionsopsparinger har en række vigtige fordele, der gør at dine besparelser vokse hurtigere, end ved andre opsparinger. En pensionsopsparing er dybest set en langsigtet opsparingsplan med skattefordele. Dine faste ydelser investeres, så de vokser i hele dit arbejdsliv og derefter giver dig en fast indkomst når du går på pension.

 

Hvordan skattefradrag øger din pensionspulje

Når din indkomst er over et bestemt niveau, tager regeringen skat af din indtjening.

Du kan se dette på dit lønseddel. Hvis du sætter penge ind i en personlig pensionsordning, kvalificerer den sig til skattenedsættelse. Det betyder, at både de penge, du lægger til side og nogle af dine penge, der ville være gået til regeringen som skat, nu gå i pensionskassen i stedet.

For at hjælpe folk med at spare mere for deres pensionering, er mange arbejdsgiverne nu forpligtet til at tilmelde deres arbejdstagere til en arbejdsmarkedspensionsordning.

Dette kaldes ‘automatisk tilmelding’.

Hvis din arbejdsgiver vil bidrage til din pension, uanset om du selv betaler det, skal du selvfølgelig deltage i ordningen uanset dine økonomiske forhold.

Et skattefrit engangsbeløb, når du går på pension

Du kan normalt tage op til en fjerdedel af dine pensionsopsparinger som et skattefrit engangsbeløb.

Hvis du har opbygget din egen pensionsopsparing i en bidragsbaseret ordning (i modsætning til en lønrelateret pensionsordning), kan du derefter bruge resten af ​​din pulje som du selv ønsker.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram