Hvorfor spare op til pension?

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Den rigtige forberedelse kan mindske stressen op mod fødslen

Det er stressende at blive forældre - det er en kendsgerning, du lige så godt kan se i øjnene, inden fødslen går i gang....

Depression: Sådan skal du forholde dig til a-kassen

Flere og flere mennesker oplever at blive deprimeret over en længere periode. For manges vedkommende udmunder det i en decideret langtidssygemelding. Men hvordan skal...

Gode råd før køb af robotplæneklipper

En robotplæneklipper er en stor glæde, der kan spare dig for meget tid. Det er dog vigtigt, at du vælger en robotplæneklipper, som passer...

Sådan får du en smart og budgetvenlig garderobe

Det er de fleste mennesker, der godt kan lide at tilføje nye ting til deres garderobe jævnligt. Det er rart at have noget at...

Mangler du en god værtindegave?

Er du inviteret til en middag, og vil du gerne medbringe en værtindegave? Det er ikke nødvendigt at medbringe en værtindegave hver gang, du...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Alt for mange sparer slet ikke op til deres pension. Af dem, der så sparer op til en pension, sparer mange ikke nok til at give dem den levestandard, de håber på, når de går på pension.

Hvis du er i denne kategori, har du tre valg.

Du kan:

  • Gå på pension senere
  • Nedjustere dine forventninger til, hvad du får råd til på pension.
  • Spare mere op

 

Fordelene ved at spare op til pension

Når du først har besluttet at begynde at spare op til din pensions, skal du vælge, hvordan du skal gøre det. Vil du ikke selv står for det, kan du vælge at få professionelle folk til at hjælpe her. Pensionsopsparinger har en række vigtige fordele, der gør at dine besparelser vokse hurtigere, end ved andre opsparinger. En pensionsopsparing er dybest set en langsigtet opsparingsplan med skattefordele. Dine faste ydelser investeres, så de vokser i hele dit arbejdsliv og derefter giver dig en fast indkomst når du går på pension.

 

Hvordan skattefradrag øger din pensionspulje

Når din indkomst er over et bestemt niveau, tager regeringen skat af din indtjening.

Du kan se dette på dit lønseddel. Hvis du sætter penge ind i en personlig pensionsordning, kvalificerer den sig til skattenedsættelse. Det betyder, at både de penge, du lægger til side og nogle af dine penge, der ville være gået til regeringen som skat, nu gå i pensionskassen i stedet.

For at hjælpe folk med at spare mere for deres pensionering, er mange arbejdsgiverne nu forpligtet til at tilmelde deres arbejdstagere til en arbejdsmarkedspensionsordning.

Dette kaldes ‘automatisk tilmelding’.

Hvis din arbejdsgiver vil bidrage til din pension, uanset om du selv betaler det, skal du selvfølgelig deltage i ordningen uanset dine økonomiske forhold.

Et skattefrit engangsbeløb, når du går på pension

Du kan normalt tage op til en fjerdedel af dine pensionsopsparinger som et skattefrit engangsbeløb.

Hvis du har opbygget din egen pensionsopsparing i en bidragsbaseret ordning (i modsætning til en lønrelateret pensionsordning), kan du derefter bruge resten af ​​din pulje som du selv ønsker.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram