Hvordan du laver den ultimative romantiske overraskelse

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Den perfekte adventsgave til hende

Vil du gerne forkæle din kæreste op til jul? Det kan ind imellem være svært, hvad man skal finde på at købe. Det skal...

Hvordan du laver den ultimative romantiske overraskelse

I starten af et forhold, er alt lyserødt og alt hvad ens nye partner gør og siger er dejligt og fejlfrit. Men tiden går,...

Tid er vigtigere end penge

Vi lever i en tid, hvor vi generelt og set over en bred kam er ret godt stillet. Vi er som befolkning bedre uddannet,...

Hold dig i god form med træning i hjemmet

Mange danskere i dag har et arbejde, hvor de sidder ned langt det meste af dagen. Dette er utroligt dårligt for deres fysiske form,...

Fakta om barnevognslure i kulden

Året er i den grad ved at gå på hæld, og vejret bliver koldere og koldere. Har du små børn, der sover middagslur eller...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I starten af et forhold, er alt lyserødt og alt hvad ens nye partner gør og siger er dejligt og fejlfrit. Men tiden går, og det bliver hverdag, i er måske flyttet sammen, og har begge et fuldtidsarbejde, så tiden til hinanden er lille.
8 timer arbejde, sure pligter der skal ordnes og et energiniveau der ikke er eksisterende om aftenen, gør at man nogle gange kan glemme hinanden. Derfor er det vigtigt engang imellem at lave noget der bryder hverdagen, og måske endda noget som din partner ikke har regnet med.
Det at købe blomster, eller chokolade, kan være en fin opmærksomhed, men er bare hurtigt glemt og er ikke så meget jer som par der er i fokus. 

Hvad gør man så for at styrke forholdet? 

Det mest effektive er at planlægge en hel weekend, kun for jer to.
Bestil et romantisk ophold, lidt væk fra hvor i bor, så i kan komme væk fra hverdagen. Sørg for at stedet i tager hen, har nogle smukke omgivelser, og måske mulighed for at lave nogle aktiviter sammen.
Et af de mest romantiske steder, med fantastiske omgivelser og aktiviteter er Hindsgavl slot, som ligger omkring Middelfart, ud til vandet og omgivet af smukke natur landskaber. Et perfekt sted at komme væk fra hverdagen. Skøn restaurant, med lækker romantisk mad og vin. Se mere om Hindsgavl her, og planlæg jeres næste romantiske ophold, og gør din partner glad, samt sæt gnist i forholdet igen.   

Hvilke aktiviteter kan man lave, på et romantisk ophold? 

Alt efter stedet i besøger, men hvis i vælger Hindsgavl, er en tur i skoven, og se på dådyr i dyreparken et besøg værd.
Ellers er en tur på stranden eller en tur i ishuset og spise en gammeldags isvaffel også rigtig hyggeligt og romantisk.
Nogle foretrækker egentligt bare at være på værelset eller på selve hindgavlsområde om bare slappe af og nyde hinandens selskab, og bare det man er væk fra de sure pligter og kan have 100% fokus på hinanden.  

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram