Få terapi online

0
13

Langt de fleste forbinder nok det at gå til psykolog, med at man møder op et givent sted, og snakker med den pågældende psykolog. Dette er da også den langt mest udbredte måde at få terapi på. Man kommer dog heller ikke uden om, at det er 2019 og lige om et øjeblik er det 2020 og teknologien fylder mere og mere og giver flere og flere muligheder.

En af de muligheder er, at det er blevet muligt at få online terapi. For nogen kan det være meget angstprovokerende at skulle sidde overfor et menneske, man ikke kender og krænge sin sjæl ud. For mange er det lidt mindre forpligtende, hvis man kan have disse svære samtaler via et webcam eller gennem kameraet i en tablet eller en smartphone.

En af dem der tilbyder dette, er denne psykolog i Aalborg. Via det sikre og krypterede system Zoom, der sørger for at ingen kan lytte eller se med, udover psykologen og patienten. At gå til en psykolog handler i høj grad om tryghed og tillid. Hvis man ikke føler sig tryg ved behandlingen og behandleren, vil man aldrig kunne tale åbent om det, det hele  handler om.

Hvis man er mere tryg ved at være hjemme i vante rammer, når man skal tale om noget der tynger en, er dette muligt gennem online terapi. Her kan man fra hjemmets trygge rammer, som man kender få professionel hjælp.

Muligheden kan naturligvis også benyttes af personer, der af den ene eller anden grund ikke befinder sig i Danmark, men har brug for at tale om en psykolog. Det kan være personer, der er på en længere rejse, eller det kan være, personer der arbejder i udlandet, men stadig gerne vil have en psykologsnak på deres modersmål.

Ja, internettet har givet mange nye muligheder på området.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here