Få terapi online

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Den rigtige forberedelse kan mindske stressen op mod fødslen

Det er stressende at blive forældre - det er en kendsgerning, du lige så godt kan se i øjnene, inden fødslen går i gang....

Depression: Sådan skal du forholde dig til a-kassen

Flere og flere mennesker oplever at blive deprimeret over en længere periode. For manges vedkommende udmunder det i en decideret langtidssygemelding. Men hvordan skal...

Gode råd før køb af robotplæneklipper

En robotplæneklipper er en stor glæde, der kan spare dig for meget tid. Det er dog vigtigt, at du vælger en robotplæneklipper, som passer...

Sådan får du en smart og budgetvenlig garderobe

Det er de fleste mennesker, der godt kan lide at tilføje nye ting til deres garderobe jævnligt. Det er rart at have noget at...

Mangler du en god værtindegave?

Er du inviteret til en middag, og vil du gerne medbringe en værtindegave? Det er ikke nødvendigt at medbringe en værtindegave hver gang, du...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Langt de fleste forbinder nok det at gå til psykolog, med at man møder op et givent sted, og snakker med den pågældende psykolog. Dette er da også den langt mest udbredte måde at få terapi på. Man kommer dog heller ikke uden om, at det er 2019 og lige om et øjeblik er det 2020 og teknologien fylder mere og mere og giver flere og flere muligheder.

En af de muligheder er, at det er blevet muligt at få online terapi. For nogen kan det være meget angstprovokerende at skulle sidde overfor et menneske, man ikke kender og krænge sin sjæl ud. For mange er det lidt mindre forpligtende, hvis man kan have disse svære samtaler via et webcam eller gennem kameraet i en tablet eller en smartphone.

En af dem der tilbyder dette, er denne psykolog i Aalborg. Via det sikre og krypterede system Zoom, der sørger for at ingen kan lytte eller se med, udover psykologen og patienten. At gå til en psykolog handler i høj grad om tryghed og tillid. Hvis man ikke føler sig tryg ved behandlingen og behandleren, vil man aldrig kunne tale åbent om det, det hele  handler om.

Hvis man er mere tryg ved at være hjemme i vante rammer, når man skal tale om noget der tynger en, er dette muligt gennem online terapi. Her kan man fra hjemmets trygge rammer, som man kender få professionel hjælp.

Muligheden kan naturligvis også benyttes af personer, der af den ene eller anden grund ikke befinder sig i Danmark, men har brug for at tale om en psykolog. Det kan være personer, der er på en længere rejse, eller det kan være, personer der arbejder i udlandet, men stadig gerne vil have en psykologsnak på deres modersmål.

Ja, internettet har givet mange nye muligheder på området.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram