Derfor har amerikanerkøleskabet fundet sig en plads i Danmark

0
71
Et køkken.

I Amerika er alt større. Bygningerne, menneskerne og åbenbart også hårde hvidevarende. Det såkaldte Amerikanerkøleskab er en del af mange amerikanske hjem, hvor de virkelig tjener et formål. I USA er en stor del af befolkningen overvægtige, og man kan jo spekulere i, om det er på grund af deres store køleskabe. Men spøg til side. Det ikoniske amerikanske køleskab er nu ikke længere kun at finde i Amerika, men vi begynder så småt også at støde på dem herhjemme i lille Danmark. Familier i mange danske hjem er nemlig blevet tiltrukket af de smarte amerikanske køleskabe, selvom de er noget større end dem vi er vant til. Find jeres her.  

Størrelsen tiltaler os

Selvom Danmark er et lille land, og vores nordiske model er med til at gøre os beskedne af natur, så ser mange af os amerikansk popkultur, og vi lader os bestemt inspirerer. Janteloven fylder mindre i Danmark i dag, og det er blevet mere acceptabelt at have ting i dag, som vi for år tilbage ville kalde vulgære eller unødvendige. Der er nemlig intet i vejen med god plads, og det får man bestemt i et amerikanerkøleskab.

Danskerne er blevet gladere for luksus

Ligesom størrelsen så bliver vi også tiltrukket af den luksus som amerikanerkøleskab bringer. I takt med at udviklingen skrider frem, bliver vi mere vante til luksus, og vi køber derfor mere af den. Mange amerikanske køleskabe tilbyder indbyggede ismaskiner, vinkølere og frysere, så der er bestemt tale om mere end et normalt køleskab.

Det store køleskab sparer plads

Selvom et amerikanerkøleskab er markant bredere og dybere end de køleskabe, vi er vante til i Danmark, så kan det faktisk godt spare plads. Som nævnt herover, så er der tit indbygget en fryser eller en vinkøler bag den anden låge i amerikanerkøleskabt. Derfor behøver man altså ikke en anden fryser eller en vinkøler, hvilket sparer plads.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here