Den perfekte adventsgave til hende

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Den perfekte adventsgave til hende

Vil du gerne forkæle din kæreste op til jul? Det kan ind imellem være svært, hvad man skal finde på at købe. Det skal...

Hvordan du laver den ultimative romantiske overraskelse

I starten af et forhold, er alt lyserødt og alt hvad ens nye partner gør og siger er dejligt og fejlfrit. Men tiden går,...

Tid er vigtigere end penge

Vi lever i en tid, hvor vi generelt og set over en bred kam er ret godt stillet. Vi er som befolkning bedre uddannet,...

Hold dig i god form med træning i hjemmet

Mange danskere i dag har et arbejde, hvor de sidder ned langt det meste af dagen. Dette er utroligt dårligt for deres fysiske form,...

Fakta om barnevognslure i kulden

Året er i den grad ved at gå på hæld, og vejret bliver koldere og koldere. Har du små børn, der sover middagslur eller...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du gerne forkæle din kæreste op til jul? Det kan ind imellem være svært, hvad man skal finde på at købe. Det skal gerne være nogle brugbare gaver, men heller ikke for dyre, når det blot er adventsgaver. Her får du 4 ideer til, hvad du kan give din kæreste i adventsgave.

1 Julesweater til hende

Du kan købe en vaskeægte julesweater til hende. Det har været populært i både England og USA i mange år, men de sidste par år er trenden også kommet til Danmark. Julesweaters er i den grad in. Du kan derfor vælge at give din kæreste en lækker julesweater. Du kan købe en lige her.

2 Biograftur

Du kan også give hende en til tur i biografen. Det skal selvfølgelig være til en film efter eget valg. På den måde kan I hygge jer sammen alene. Du kan overveje om det blot skal være en biograftur med popcorn og sodavand eller om I også skal ud at spise inden. Det afhænger af, hvor stor du mener gaven skal være. Det kan også være, at I laver lækker mad hjemmefra og så blot tager i biografen senere.

3 Yndlings make-up

Du kan også købe hendes yndlings make-up produkt. Hvis hun bruger den samme foundation hver gang, så kan du også give hende denne i gave. Det kan også være en mascara eller noget andet, som hun bruger fast. Det er en gave som hun med garanti bliver glad for.

4 Massage

Du kan også give hende en tid til massage. Hvis du gerne vil spare nogle penge, så kan du lave din eget form for gavekort, hvor det er et gavekort til massage af dig. Dette er en billig måde at give gave på samtidig med at det er lækkert at gøre noget for hinanden.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram