Skægtrenden fortsætter: sådan får du et flot skæg

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Den rigtige forberedelse kan mindske stressen op mod fødslen

Det er stressende at blive forældre - det er en kendsgerning, du lige så godt kan se i øjnene, inden fødslen går i gang....

Depression: Sådan skal du forholde dig til a-kassen

Flere og flere mennesker oplever at blive deprimeret over en længere periode. For manges vedkommende udmunder det i en decideret langtidssygemelding. Men hvordan skal...

Gode råd før køb af robotplæneklipper

En robotplæneklipper er en stor glæde, der kan spare dig for meget tid. Det er dog vigtigt, at du vælger en robotplæneklipper, som passer...

Sådan får du en smart og budgetvenlig garderobe

Det er de fleste mennesker, der godt kan lide at tilføje nye ting til deres garderobe jævnligt. Det er rart at have noget at...

Mangler du en god værtindegave?

Er du inviteret til en middag, og vil du gerne medbringe en værtindegave? Det er ikke nødvendigt at medbringe en værtindegave hver gang, du...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det har de seneste par år været meget moderne at have skæg, og trenden fortsætter. Her kan du læse mere om, hvordan du få et skæg, der gør de fleste kvinder bløde i knæene.

Kvinder elsker skæg

De er ikke nogen hemmelighed, at de fleste kvinder er vilde med skæg. De synes, at det er både sexet og maskulint. Undersøgelser viser, at urinstinktet i kvinden foretrækker mænd med skæg, da det signalerer, at de er maskuline, beskyttende og i stand til at levere biologisk. Om en kvinde ville vælge en mand til eller fra på grund af skæg, er dog langt fra sikkert, men det skader sjældent at have et flot et af slagsen.

Et flot skæg skal passes

Et flot skæg kommer ikke af sig selv, det skal passes og plejes. Hvis du ikke passer og plejer dit skæg, kan det hurtigt fremstå pjusket og usoigneret og dermed få den stik modsatte effekt end den, du ønsker.

Først og fremmest bør du trimme dit skæg jævnligt, også selvom det er langt. Når du trimmer skægget ofte, sikrer du, at hårene er lige lange, og at enderne ikke bliver spaltede. Det er en god ide at bruge en skægtrimmer, da du med den kan opnå jævnt cut og et rent finish. Hvis du ikke allerede har en skægtrimmer, kan du få fat i en her. Derudover bør du vaske dit skæg med shampoo, hver gang du vasker dit hår, og efterfølgende bruge en god skægolie. Olien kan desuden hjælpe dig med at rette små strittere ind, så skægget for et glat look.

Vælg frisure efter ansigtsform

Det er ikke helt lige meget hvilken skægfrisure, du vælger. Hvis du vil fremhæve dine bedste træk, kan du med fordel vælge skægfrisure på baggrund af din ansigtsform. En forkert skægfrisure kan få dit ansigt til at se for rundt, langt eller bredt ud.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram