Hvordan du laver den ultimative romantiske overraskelse

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Den rigtige forberedelse kan mindske stressen op mod fødslen

Det er stressende at blive forældre - det er en kendsgerning, du lige så godt kan se i øjnene, inden fødslen går i gang....

Depression: Sådan skal du forholde dig til a-kassen

Flere og flere mennesker oplever at blive deprimeret over en længere periode. For manges vedkommende udmunder det i en decideret langtidssygemelding. Men hvordan skal...

Gode råd før køb af robotplæneklipper

En robotplæneklipper er en stor glæde, der kan spare dig for meget tid. Det er dog vigtigt, at du vælger en robotplæneklipper, som passer...

Sådan får du en smart og budgetvenlig garderobe

Det er de fleste mennesker, der godt kan lide at tilføje nye ting til deres garderobe jævnligt. Det er rart at have noget at...

Mangler du en god værtindegave?

Er du inviteret til en middag, og vil du gerne medbringe en værtindegave? Det er ikke nødvendigt at medbringe en værtindegave hver gang, du...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I starten af et forhold, er alt lyserødt og alt hvad ens nye partner gør og siger er dejligt og fejlfrit. Men tiden går, og det bliver hverdag, i er måske flyttet sammen, og har begge et fuldtidsarbejde, så tiden til hinanden er lille.
8 timer arbejde, sure pligter der skal ordnes og et energiniveau der ikke er eksisterende om aftenen, gør at man nogle gange kan glemme hinanden. Derfor er det vigtigt engang imellem at lave noget der bryder hverdagen, og måske endda noget som din partner ikke har regnet med.
Det at købe blomster, eller chokolade, kan være en fin opmærksomhed, men er bare hurtigt glemt og er ikke så meget jer som par der er i fokus. 

Hvad gør man så for at styrke forholdet? 

Det mest effektive er at planlægge en hel weekend, kun for jer to.
Bestil et romantisk ophold, lidt væk fra hvor i bor, så i kan komme væk fra hverdagen. Sørg for at stedet i tager hen, har nogle smukke omgivelser, og måske mulighed for at lave nogle aktiviter sammen.
Et af de mest romantiske steder, med fantastiske omgivelser og aktiviteter er Hindsgavl slot, som ligger omkring Middelfart, ud til vandet og omgivet af smukke natur landskaber. Et perfekt sted at komme væk fra hverdagen. Skøn restaurant, med lækker romantisk mad og vin. Se mere om Hindsgavl her, og planlæg jeres næste romantiske ophold, og gør din partner glad, samt sæt gnist i forholdet igen.   

Hvilke aktiviteter kan man lave, på et romantisk ophold? 

Alt efter stedet i besøger, men hvis i vælger Hindsgavl, er en tur i skoven, og se på dådyr i dyreparken et besøg værd.
Ellers er en tur på stranden eller en tur i ishuset og spise en gammeldags isvaffel også rigtig hyggeligt og romantisk.
Nogle foretrækker egentligt bare at være på værelset eller på selve hindgavlsområde om bare slappe af og nyde hinandens selskab, og bare det man er væk fra de sure pligter og kan have 100% fokus på hinanden.  

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram