Gode råd før køb af robotplæneklipper

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Den rigtige forberedelse kan mindske stressen op mod fødslen

Det er stressende at blive forældre - det er en kendsgerning, du lige så godt kan se i øjnene, inden fødslen går i gang....

Depression: Sådan skal du forholde dig til a-kassen

Flere og flere mennesker oplever at blive deprimeret over en længere periode. For manges vedkommende udmunder det i en decideret langtidssygemelding. Men hvordan skal...

Gode råd før køb af robotplæneklipper

En robotplæneklipper er en stor glæde, der kan spare dig for meget tid. Det er dog vigtigt, at du vælger en robotplæneklipper, som passer...

Sådan får du en smart og budgetvenlig garderobe

Det er de fleste mennesker, der godt kan lide at tilføje nye ting til deres garderobe jævnligt. Det er rart at have noget at...

Mangler du en god værtindegave?

Er du inviteret til en middag, og vil du gerne medbringe en værtindegave? Det er ikke nødvendigt at medbringe en værtindegave hver gang, du...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En robotplæneklipper er en stor glæde, der kan spare dig for meget tid. Det er dog vigtigt, at du vælger en robotplæneklipper, som passer til både dig og din have. Her får du en række gode råd, du bør følge, før du investerer i en robotplæneklipper.

Det er nemt at komme til at bruge mange timer hver sommer på at slå græs, hvilket måske ikke er hér, du helst vil bruge tiden. Det kan være fristende at bruge tiden på at slappe af frem for at slå græs. 

Med en robotplæneklipper kan det hurtigt blive en realitet, helt uden at du behøver at forsømme græsplænen. Det kræver dog, at du vælger den rigtige, da det kan være svært at gennemskue markedet. Se her, hvad du skal gå efter.

#1: Vælg en robotplæneklipper, der passer til din have

En robotplæneklipper skal udvælges nøje. Du vælger blandt andet ud fra, hvor stor og ‘indviklet’ din have er. Du kan få robotplæneklipper med store motorer, der kan klare helt op til 3000 m2, men det er i langt fra de fleste tilfælde nødvendigt.

Tag et kig på din have. Hvis den er stort og kuperet, kan du med fordel investere i en terrængående og robust plæneklipper. Har du mange små kroge og mindre passager, kan du med fordel investere i en kompakt plæneklipper, hvor der er mulighed for at lægge kanttrådene med kort afstand. 

#2: Sådan placerer du kanttrådene

En robotplæneklipper fungerer ved, at du placerer tråde i kanterne, så du indrammer det område, hvor den skal køre. Det kan du enten gør ved at stikke dem i jorden eller ved at grave dem ned. Du behøver ikke at bruge lang tid på det, da de blot skal placerer i overfladen.  Så længe du har en god skovl, er det klaret på få minutter. Du finder et stort udvalg skovle og lignende hos Davidsenshop.dk.

#3: Skal jeg selv klippe kanter?

Du kan få robotplæneklippere, som klipper kanterne, fordi deres klinge går ud over hjulene. Det betyder, at de kommer tættere på kanterne, omend du i langt de fleste tilfælde vil skulle klippe kanterne på egen hånd efterfølgende. 

Alligevel sparer du tid, og du bør gøre op med dig selv, om du vil betale mere for en robotplæneklipper som også tager kanterne.

 

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram