Den perfekte adventsgave til hende

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram

recent

Den rigtige forberedelse kan mindske stressen op mod fødslen

Det er stressende at blive forældre - det er en kendsgerning, du lige så godt kan se i øjnene, inden fødslen går i gang....

Depression: Sådan skal du forholde dig til a-kassen

Flere og flere mennesker oplever at blive deprimeret over en længere periode. For manges vedkommende udmunder det i en decideret langtidssygemelding. Men hvordan skal...

Gode råd før køb af robotplæneklipper

En robotplæneklipper er en stor glæde, der kan spare dig for meget tid. Det er dog vigtigt, at du vælger en robotplæneklipper, som passer...

Sådan får du en smart og budgetvenlig garderobe

Det er de fleste mennesker, der godt kan lide at tilføje nye ting til deres garderobe jævnligt. Det er rart at have noget at...

Mangler du en god værtindegave?

Er du inviteret til en middag, og vil du gerne medbringe en værtindegave? Det er ikke nødvendigt at medbringe en værtindegave hver gang, du...

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vil du gerne forkæle din kæreste op til jul? Det kan ind imellem være svært, hvad man skal finde på at købe. Det skal gerne være nogle brugbare gaver, men heller ikke for dyre, når det blot er adventsgaver. Her får du 4 ideer til, hvad du kan give din kæreste i adventsgave.

1 Julesweater til hende

Du kan købe en vaskeægte julesweater til hende. Det har været populært i både England og USA i mange år, men de sidste par år er trenden også kommet til Danmark. Julesweaters er i den grad in. Du kan derfor vælge at give din kæreste en lækker julesweater. Du kan købe en lige her.

2 Biograftur

Du kan også give hende en til tur i biografen. Det skal selvfølgelig være til en film efter eget valg. På den måde kan I hygge jer sammen alene. Du kan overveje om det blot skal være en biograftur med popcorn og sodavand eller om I også skal ud at spise inden. Det afhænger af, hvor stor du mener gaven skal være. Det kan også være, at I laver lækker mad hjemmefra og så blot tager i biografen senere.

3 Yndlings make-up

Du kan også købe hendes yndlings make-up produkt. Hvis hun bruger den samme foundation hver gang, så kan du også give hende denne i gave. Det kan også være en mascara eller noget andet, som hun bruger fast. Det er en gave som hun med garanti bliver glad for.

4 Massage

Du kan også give hende en tid til massage. Hvis du gerne vil spare nogle penge, så kan du lave din eget form for gavekort, hvor det er et gavekort til massage af dig. Dette er en billig måde at give gave på samtidig med at det er lækkert at gøre noget for hinanden.

related posts

author

Emma Hayes

There I was in a hot yoga studio with plenty of bright natural light and bending myself into pretzel like positions for the very first time.

instagram